top of page

POZIVNICA NA PROMOCIJU MOGA MOBILNIH UGOSTITELJSKIH OBJEKATA



Pozivamo vas na prezentaciju jedinstvenih premium objekata u mobilnoj gastronomiji.

 

MOGA d.o.o. društvo za proizvodnju opreme za mobilnu gastronomiju razvilo je nekoliko različitih vrsta objekata za potrebe mobilnog ugostiteljstva.

 

Najinovativniji i najnoviji objekat, ARISTON OPTIMUM XXL, "pivarsku prikolicu" želimo Vam predstaviti u našem izložbenom centru u Buzinski Prilaz 2, u ZAGREBU, 28. i 29.06.2024. godine, petak i subota. Prezentacija se može posjetiti u vremenu od 9,00 do 17,00 sati.

 

"Pivarska prikolica" je prema mišljenju europskih, posebno njemačkih stručnjaka, svojim dizajnom, funkcionalnošću i mobilnošću, najrazvijeniji proizvod te vrste u Europi i kao takav i patentiran i zaštićen.

 

Dođite i uvjerite se kako je upravo to proizvod za Vašu potrebu za velike ugostiteljske evente. Dočekat će Vas ljubazni domaćini s informacijama o MOGA proizvodima kao i sa slavonskim delicijama, slavonskim kulenom, vinom i naravno sa točenom ŽUJOM.

 

Posebna ponuda svih naših proizvoda dostupna je isključivo članovima Udruženja ugostitelja Zagreb. Isto tako, realizacija posebne ponude moguća je isključivo preko Udruženja.

 

Molimo da ispunjenjem ove forme potvrdite svoj dolazak: https://forms.gle/guyhWB6xYx2b81Nh7

 

Veselimo se Vašem dolasku!   

bottom of page